Een drinkwatersysteem

Niets zo lekker als een fris glas water om je dorst te lessen! Ben je het echter beu om steeds te zeulen met flessen water uit de winkel? Of zou je graag kraanwater drinken, maar vind je dat hier een onaangename geur of smaak aan zit? Dan ben je zeker en vast gebaat bij een drinkwatersysteem van Syr Oceanic. Wij bieden namelijk drinkwatersystemen aan die zorgen voor de ultra-filtratie van kraanwater, waardoor eventuele geuren of smaken volledig verwijderd worden.

 

Hoe werkt een drinkwatersysteem?

Een drinkwatersysteem gaat ervoor zorgen dat je continu kan genieten van vers drinkwater, en dit door middel van filtratie en membraantechnologie. Het systeem bevat een actieve koolfilter die alle virussen en bacteriën uit het water gaat halen. Actieve kool is namelijk een poreus materiaal dat heel kleine moleculen (zoals geuren en bacteriën) kan absorberen. De aanwezige mineralen blijven wél aanwezig in het water. Op die manier krijg je water van topkwaliteit; als het ware Spa Reine uit je kraan! Een drinkwatersysteem is makkelijk in te bouwen onder de spoeltafel met een minimum aan plaatsverlies. Bovendien wordt er een apart kraantje gemonteerd op je werkblad, zodat je altijd makkelijk een glaasje drinkwater kan tappen.

 

De voordelen van een drinkwatersysteem

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een drinkwatersysteem, maar het meest frappante is toch wel de besparing die het je oplevert. Stel: een gezin drinkt 3 l water per dag. Dit komt neer op 1095 l per jaar ofwel 730 flessen van 1,5 l water. In het kadertje hieronder zie je hoeveel dit op jaarbasis zou kosten voor een aantal populaire merken. Onderaan in het kader zie je ook hoeveel drinkwater via een drinkwatersysteem van Syr Oceanic je zou kosten. Op een jaar tijd gebruik je ongeveer 3 m³ drinkwater, aan een prijs van € 4/m³. Dit kost je jaarlijks dus maar € 12! Een drinkwatersysteem betekent dan ook een fikse besparing op drinkwater in tegenstelling tot water uit flessen. Bovendien hoef je niet meer te sleuren met zware flessen én verklein je ook je hoeveelheid PMD-afval.

Een drinkwatersysteem voor lekker en gezond kraanwater.

Een drinkwatersysteem voor lekker en gezond kraanwater

Dankzij een drinkwatersysteem van Syr Oceanic smaakte kraanwater nog nooit zo lekker! De actieve koolfilter in het systeem gaat alle virussen, bacteriën en andere moleculen filteren terwijl de mineralen in het water aanwezig blijven. Bovendien levert een drinkwatersysteem van Syr Oceanic je niet alleen lekker en gezond kraanwater op: het betekent ook een flinke besparing op drinkwater in vergelijking met flessenwater. Wil je meer weten over onze drinkwatersystemen, neem dan zeker contact op! Dit kan via het contactformulier, via mail op info@oceanic.be, of telefonisch op het nummer 016/44.72.40.

nl fr