Welkom bij Syr Oceanic

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om water te ontkalken of te ontijzeren? Maak je gebruik van put- of bronwater en wil je dit ook kunnen drinken? Of wil je steeds een duidelijk beeld hebben van het waterverbruik in je woning om zo verspilling te voorkomen? Dan kon je nergens beter terechtkomen dan bij Syr Oceanic uit Holsbeek, Vlaams-Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in waterbehandeling in al zijn facetten, voor zowel particulieren als bedrijven.

 

De geschiedenis van Syr Oceanic

Syr Oceanic is opgericht op 1 september 2008 als joint venture tussen de firma Hans Sasserath & Co KG uit Duitsland en een Belgisch bedrijf dat actief is in de fabricatie van toestellen voor waterbehandeling. De bedoeling hiervan was duidelijk: de jarenlange expertise van beide bedrijven bundelen om zo een zo compleet mogelijk gamma te kunnen aanbieden. De Duitse firma is namelijk fabrikant van o.a. filtertechniek en verwarmingsarmaturen, gecombineerd met een volledig gamma aan technieken voor waterbehandeling. Denk hierbij aan waterverzachters, ontijzeraars, de behandeling van regenwater en putwater en ook systemen voor omgekeerde osmose. Dit maakt van Syr Oceanic een betrouwbare partner met, zo mogelijk, het meest complete gamma in België.

De troeven van Syr Oceanic

Door onze jarenlange ervaring hebben wij heel wat troeven te bieden. Zo geven we steeds betrouwbaar advies op maat en zijn we werkelijk specialisten in maatwerk. Het montagewerk gebeurt volledig door Syr Oceanic zelf, waardoor we steeds beschikken over een volledige productkennis. Tevens geven wij een kwaliteitsgarantie van vijf jaar op alle onderdelen en één jaar totaalgarantie. Voorts biedt Syr Oceanic een totaalpakket aan dienstverlening met naast advies, montage en installatie ook het onderhoud en de herstelling van onze toestellen. Tot slot zijn we een one-stop-shop voor waterbehandeling, filtertechniek, drukregelaars, veiligheidsarmaturen en verwarmingsarmaturen bij onze deelnemende groothandels.

 

Syr Oceanic, jouw specialist in waterbehandeling

De dag van vandaag is Syr Oceanic zowel actief in huishoudelijke sfeer als in de industriewereld, waar we de afgelopen jaren reeds verschillende installaties geplaatst en onderhouden hebben. Naast de verschillende toestellen voor waterbehandeling beschikken wij bovendien ook over een eigen systeem voor lekdetectie, genaamd Safe-T Connect. Op deze website vind je meer informatie over al onze diensten en producten, maar voor bijkomende inlichtingen kan je ons steeds contacteren op info@oceanic.be of via het nummer 016/44.72.40. Geniet elke dag van de kracht van zacht water, dankzij Syr Oceanic!

nl fr