Waterverzachter prijs

Dankzij een waterverzachter worden tal van schadelijke gevolgen van hard water vermeden. Een waterverzachter (of waterontkalker) zal er immers voor zorgen dat diverse huishoudtoestellen een veel langere levensduur krijgen. Op die manier spaar je heel wat kosten uit! Wil je het totale prijskaartje helemaal in jouw voordeel laten spelen, dan doe je er goed aan om op voorhand wat research te doen naar de prijs van een waterverzachter. Er zijn immers verschillende punten die hierin mee een rol spelen, waaronder het onderhoud en ook het type toestel.

 

Waterverzachter prijs: denk op lange termijn

Een van de factoren die mee de prijs van een waterverzachter bepaalt, is het type apparaat dat je kiest. Zo heb je de keuze tussen een mechanische en een volumetrische waterontkalker. Het eerste type gaat op vaste tijdstippen de filter regenereren, zonder hierbij rekening te houden met het verbruik. Een volumetrisch, intelligent systeem daarentegen berekent het gemiddelde verbruik en gaat aan de hand daarvan bepalen wanneer er geregenereerd moet worden. Op vlak van de prijs kost het tweede type waterverzachter iets meer, maar daar staat wel tegenover dat er enkel gespoeld wordt wanneer het nodig is en dat er dus minder zout en water verbruikt wordt. Op langere termijn spaar je zo heel wat euro’s uit! Daarnaast is het belangrijk om een waterverzachter te kopen die qua volume voldoet aan jouw watergebruik. Anders zal het toestel ofwel te vaak spoelen ofwel te veel zout gebruiken, en ook dit brengt op termijn een hogere prijs met zich mee.

 

Ook het onderhoud van een waterverzachter bepaalt mee de prijs

Wanneer het gaat om de prijs van een waterverzachter is het dus belangrijk om ook naar de toekomst te kijken en niet enkel naar de prijs van het toestel zelf. Dit geldt evenzeer voor het onderhoud van een waterverzachter. Het belangrijkste is hier om het onderhoud te laten uitvoeren door een vakman met de nodige kennis en ervaring, zoals Syr Oceanic. Wij zorgen ervoor dat het apparaat van top tot teen wordt gecontroleerd, inclusief de injectoren, filters en diverse parameters. Ook spoelen we de harsen door zodat deze hun volledige capaciteit terug hebben. Door een goed onderhoud van je waterverzachter haal je het meeste uit de prijs van het toestel, omdat het zo optimaal kan functioneren waardoor ook de levensduur zo lang mogelijk is.

 

I-Lex waterverzachter: prijs en dergelijke

Wie kiest voor een Syr Oceanic waterverzachter kiest ook voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Zo zijn al onze waterontkalkers standaard uitgerust met de unieke I-Lex software die door ons ontwikkeld werd. Hierdoor verkrijg je een volumetrisch, intelligent gestuurd systeem waarvan je de werking kan raadplegen via internet. Je blijft dus continu op de hoogte van jouw installatie en kan ingrijpen wanneer dat nodig is. Wil je meer weten over een Syr Oceanic waterverzachter, de prijs ervan of nog iets anders? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 016/44.72.40 of via info@oceanic.be!

nl fr